Bouwbedrijf regio Tiel, Veenendaal

Bouwbedrijf Verkerk is gevestigd in Eck en Wiel, een plaatsje tussen Tiel en Veenendaal. We bouwen en verbouwen alles. Woningen, kantoren, bedrijfspanden, garages en meer. Dit zijn de mogelijkheden:

Klein bouwbedrijf met grote mogelijkheden
Bouwbedrijf Verkerk is opgericht door Jeroen Verkerk. Hij werkt al zijn hele leven in de bouw. Als interieurbouwer, timmerman en uitvoerder. Veel klussen pakt hij zelf op. Grote verbouwingen, renovaties of nieuwbouw pakt hij samen met een team op. Bijvoorbeeld met timmermannen, stukadoors, loodgieters, tegelzetters, metselaars of technische installateurs, dat is afhankelijk van waar de bouw om vraagt. Op die manier is iedere bouwklus te realiseren.

Bouwen, verbouwen en renoveren
Voordat Bouwbedrijf Verkerk begint met bouwen, verbouwen of renoveren, komen we op locatie de situatie bekijken. We nemen dan je wensen door en vertalen dat naar een concreet bouwplan. Ook geven we gevraagd en ongevraagd advies. Bijvoorbeeld over bouwtechnieken of energiebesparende oplossingen. Daarna maken we een offerte waarin de verschillende bouwwerkzaamheden gespecificeerd zijn. Eenvoudig, maar duidelijk. Zodat je precies weet waar je aan toe bent. Neem vrijblijvend contact op.

Bouwbedrijf Verkerk:

• Bouwprojecten op maat