Nieuwbouw

Nieuwbouw vraagt om een duurzame manier van bouwen met oog voor energiebesparing, maar ook om kennis van innovatieve bouwtechnieken. Verkerk Bouwbedrijf adviseert je erover. In opdracht van zowel bedrijven als particulieren realiseren we nieuwbouw, zowel huizen en utiliteitsbouw. Van ruwbouw tot afbouw.

Huis laten bouwen
Wil je een huis laten bouwen, dan komt daar veel bij kijken. Hoe eerder we in het bouwproces betrokken worden, des te sneller de bouw kan vorderen. Wij hebben niet alleen ervaring als het gaat om huizen bouwen, maar ook als het gaat om het begeleiden van bouwprocessen en het opstellen van planningen. Van het leggen van de eerste steen tot het afwerken van de laatste plint, we realiseren de complete nieuwbouw voor je. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Woning bouwen
Een woning bouwen kan op verschillende manieren. Een woning kan worden opgetrokken uit steen, maar er bestaan ook woningen in houtskeletbouw. Wij werken met alle soorten materialen. Daarnaast denken we met je mee over slimme oplossingen voor de afbouw. Denk aan de indeling van bepaalde ruimtes en het installeren van domotica of andere technische snufjes die ervoor zorgen dat je bespaart op kosten voor gas, licht en water. Bekijk voorbeelden van onze nieuwbouwprojecten.