Referenties

Bekijk alle referenties van Bouwbedrijf Verkerk.

Francina

Ruim 2 jaar geleden is er een dakkapel geplaatst op ons huis. Hierdoor hadden we 2 dakramen over welke Jeroen samen met mijn man in het schuine dak van de keuken heeft geplaatst. Het plaatsen ging snel en netjes. De dakramen zitten er mooi recht in en daarna heeft hij ze afgewerkt met onder verstek gezaagde latjes. Van te voren is hij langs geweest en heeft e.e.a. met ons doorgesproken. Onderdelen die niet meer goed waren kon hij leveren.
    Jeroen is een vrolijke, gedreven en nauwkeurige vakman die het werk netjes aflevert en staat voor zijn klus. Mochten wij nog een keer iets in of om het huis willen verbouwen, dan gaan we zeker Jeroen weer vragen.

Edwin van Geene

Particulier

“De snelheid waarmee Bouwbedrijf Verkerk werkt is ongekend. Toch weet Jeroen precies wat hij doet en neemt hij de tijd wanneer dat nodig is. Precisiewerk kun je aan hem overlaten. Bovendien denkt hij met je mee, bijvoorbeeld tijdens de bouw van onze veranda. We hadden palen van 10 centimeter breed bedacht, maar Jeroen adviseerde palen van 20 centimeter. En inderdaad, het resultaat was veel mooier! Ook heb ik samen met hem onze schuur verbouwd. Met zijn enthousiasme en vrolijkheid was dat ook nog eens prettig werken!”

Gijs en Gerie

Particulier

“Voor ons een hele ‘uitdaging’, voor Jeroen de normaalste zaak van de wereld! Onze bestaande aanbouw is voor de helft omgebouwd tot inpandige veranda. Het meedenken over de indeling, details, uitvoeren en de goede adviezen hebben tot een schitterend resultaat geleid! Jeroen, bedankt voor de samenwerking en de nette en mooie uitwerking van ons idee.”

Ans

Particulier

“Wij schakelden Bouwbedrijf Verkerk in voor de realisatie van onze nieuwe slaapkamer. We hadden zelf wat ideeën over hoe we het wilden. Dit hebben we voorgelegd aan Jeroen en vervolgens kwam hij met heel veel tips, bijvoorbeeld over het materiaalgebruik. Wij hebben zijn advies opgevolgd en hebben gekozen voor een prefab aanbouw, een prachtig systeem! Dat vinden wij niet alleen, maar ook anderen die het resultaat komen bekijken. Inmiddels hebben we Bouwbedrijf Verkerk ook bij anderen aanbevolen. Jeroen is gewoon goed in zijn werk. Hij werkt lekker door en is tegelijkertijd erg secuur. Dat is bij een bouw ook belangrijk.”