Verbouw

Bij verbouwen komt vakmanschap kijken. Een verbouwing is immers maatwerk. Ieder gebouw is anders, er moet rekening worden gehouden met de gebruikte materialen en de bestaande vormen. Bouwbedrijf Verkerk denkt met je mee over slimme oplossingen waarmee je de verbouwing van je huis, kantoor of bedrijfspand zo goed mogelijk aanpakt. Op een efficiƫnte manier en met een mooi resultaat.

Huis verbouwen
Wij verbouwen huizen van buiten en van binnen. Zo verbouwen we badkamers, keukens, woonkamers en slaapkamers, maar realiseren we ook aanbouw, zoals dakkapellen en serres. We verrichten timmerwerk, kunnen tegels zetten, vloeren leggen en het stukadoors- en metselwerk uitvoeren. Kortom, iedere verbouwing kan door ons worden gerealiseerd. Bekijk voorbeelden van huizen die we hebben verbouwd.

Kosten verbouwing
Voordat we beginnen met een verbouwing, inventariseren we je wensen en maken we prijsafspraken. Zo weet je voorafgaand aan de verbouwing precies wat de kosten zijn. Soms is een vergunning nodig, bijvoorbeeld voor het realiseren van een aanbouw. Wij wijzen je daarop en helpen je eventueel met de vergunningaanvraag. Tijdens de verbouwing proberen we overlast zoveel mogelijk te beperken door in samenspraak de werkzaamheden af te stemmen. Zo weet je precies wanneer je eventuele overlast door bouwwerkzaamheden kunt verwachten. Je huis verbouwen? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten.